Legestue

Hvad er legestue hos UnoDog?
I legestuen har din hund mulighed for at møde andre hunde og få stimuleret sit sociale behov, udvikle og vedligeholde sit hundesprog.
Legen forgår i store indhegninger, så hundene bliver opdelt efter størrelse, alder og temperament. Så du kan trygt komme med selv den aller mindste hund.

Hvordan foregår legestuen?
Vi starter hver gang med at få hundene i ro, før de bliver sluppet fri.
Udover at hundene får leget godt, er det også vigtigt at træne at hundene kan  forholde sig roligt bland andre hunde, også når der er leg i de andre indhegninger. Så derfor holder vi en kort pause i løbet af timen, hvor der også vil være tid til at besvare eventuelle spørgsmål.

Principper for legestuen
Det er meget vigtigt, at din hund får en god oplevelse, da ingen hunde skal påtvinges leg, de ikke bryder sig om. Derfor er det bedste for din hund, at komme i legestue mindst to gange om måneden. På den måde får din hund det bedste positive samvær med andre hunde.

Du skal deltage sammen med din hund, og deltagelse er på dit eget ansvar.
Din hund skal være vaccineret og forsikret.
Tæver i løbetid kan ikke deltage i legestue

Hvis jeg vurderer, at din hund ikke har noget positivt ud af at deltage i legestuen eller ikke omgås de andre hunde på en forsvarlig måde, finder vi en anden god løsning til den.

Ved kraftig regn og blæst vil legestuen aflyses, det vil stå på hjemmesiden og Facebook senest 1 time før start.

Hvor foregår legestue?
UnoDog legestue foregår på vores træningsplads, et stort indhegnet engareal på Gl. Viborgvej Ålum, 8920 Randers NV.
Du finder træningspladsen, når du kører ad Gl. Viborgvej mod Løvskal og Viborg. Pladsen ligger ca. 1,2 km. fra Ålum byskilt på venstre hånd. Der er skilt ude ved vejen.

Betaling og tilmelding
Du skal kontakte mig inden du kommer i legestue første gang. Jeg har brug for at vide, hvem din hund er, altså noget om race, alder og temperament. På den måde er dig og din hund tilmeldt og herefter kan I deltage i UnoDog legestue.
Prisen er 40 kr. pr. gang, som betales kontant til mig ved ankomst.
Har du 2 hunde er det halv pris for nr. 2.
Der er mulighed for at købe 6-turs klippekort for 200 kr.
Tiderne for hundelegestuen kan løbende ses under Holdstart og på Facebook Unodog